Rovnoběžná kapybara jménem Bakypara

Fab! jako ne ty klíče ale baf pozpátku. Připravte se na nějáké bláboly celkem o ničema tak dále, protože o tom asi bude tenhle člán. Nebo taky možná ne. Jo a nhezalekněte se první části. třeba ji přeskočte, ale dál by to mělo být lepší.

Chtěla bych začít stížností na nepřízeň osudu, konkrétně ve věci Malá A’Tuin. Ona roste! Jako fakt a nejen do šířky. I do výšky. i když to možná dělají ty podpatky- no ty jsou právě kámen úrazu. Je divný že někdo kdo má 175m si kupuje boty na podpatku. Ok Malá A’Tuin je divná. Akorátže jsou dost nepraktiké, protože kloužou a klouzání někdy bolí. Prostě to berte jako varování abyste radši nekupovali boty na podpatku. Pánejo, asi to smažu. Ne nesmažu, protože bych tu neměla o psát. tak to nějak přežijte.

Pak taky spadla. Malá A’Tuin sice padá dost často-prostě jde jde, chápete,  a najednou spadne! A jindy jde a jde a, pánové to si představte, -nespadne! Ale zásadně nepadá při točení. Teda nepadala. Teď už spadla. To je nespravedlivé! Při točení se nemá padat! Při točení se má točit! Při točení padají lidi co se netočí rádi. A vyrostlí lidi se neradi točí.

A nemá čas. To je základním znakem všech dospělých-nemají čas. Malá A’Tuin poslední dobou taky nemá čas. Nemá a čas ale má jedničky. A dvojky. A jednu trojku. A proto vám nabízí úžasnou nabídku! Co jiného by se taky s nabídkou dělat dalo, než ji nabízet, že jo. Vymění lízátko za čas. Kromě lízátka může nabídnout taky trochu posmrkaných kapesníků, nálepky, divné plastový postavičky s divnýma ksitama a hromadu ikea tužek.

Pokud máte zájem ozvěte se na adresu

Slonoželva

Malá A’Tuin

Asteroid 3-323

Na konci čokoládového Vakua

Jediný dům na kopci (a celém asteroidu)

To jsou tři věci! Chápete? Prostě někde někdo zmáčkl čudlítko, bez mého svolení!, a já začla růst. A s tím někým si to vyřídím, protože být dospělá je pěkná nuda! I když teda než budu dospělá bude trvat ještě dost dlouho( jako fakt dost dlouho), já jsem si to tak neplánovala. Můj plán zněl jasně: mít milión. Počkat, to je jinej plán. Jo já mluvím o tom plánu kde chci být astronautka a vzít do vesmíru slona….ne ten to taky není. Jo! Už vím! Je to ten kde nechci vyrůst. Nikdy.

@selhancz už svou šanci prošvihl. Dneska mu je 18. Ha há! ehm, teda, blahopřeju.

Vaše pevně odhodlaná nikdy nebýt vyrostlá Malá A’Tuin

P.S.: Vy víte co má znamenat ten nadpis?

Kdo by řekl že i pecky můžou být roztomilé? Já totiž nevěřím, že jsou to kapybary.

Napsat komentář